Referenties


Naam: Lynn
Woonplaats: Ooij

Na een jaar met nek/rug klachten bij fysiotherapeuten te hebben gelopen ben ik bij Massagebraam terecht gekomen. Sinds ik bij Jordi onder behandeling ben gaat dit eindelijk veel beter en had ik al meteen na de 1e behandeling duidelijk minder klachten.


Naam: Marieke
Woonplaats: Deventer

Jordi heeft mij gemasseerd op een beurs in Utrecht, sindsdien wil ik niks anders meer. Ik rij wekelijks van Deventer naar Haalderen om een ontspanningsmassage van 90 minuten te krijgen. De massage valt eigenlijk niet te beschrijven… die moet je gewoon ondergaan!!


Naam: Suroesh
Woonplaats: Bemmel

Kom nu al 1,5 jaar 1 keer per maand bij Jordi voor een ontspanningsmassage. Na die maandelijkse massage kan ik er weer tegen aan om mijn drukke werkzaamheden te hervatten.


Naam: Bjorn
Woonplaats: Angeren

Ik loop nu al een tijdje bij Jordi en tot nu toe bevalt het me heel goed. Ik heb zelf last van groeipijn. Jordi weet mij altijd goed te behandelen en met het juiste advies te geven voor mijn trainingen of wedstrijden.


Naam: Frank
Woonplaats: Bemmel

Heb 2,5 jaar lang met scheenbeen klachten gelopen. Toen in gesprek geraakt met Jordi en wilde mij wel proberen te behandelen. Echter na 3 behandelingen nooit meer last gehad!!


Naam: John
Woonplaats: Bemmel

Eens in de zoveel tijd laat ik mijn benen los masseren bij Massagebraam, ook voor spoed kun je snel bij Jordi terecht zodat ik weer snel aan het werk kon. Elke zondag doe ik mee met zijn Bootcamp in Bemmel en dat is buiten de massages om ook een aanrader!