Partners

Beautiq & Store Ooij

Beautiq – Beauty and Store is gevestigd in de Ooij en heeft een ruim aanbod aan behandelingen.
Met mijn passie voor beauty zijn er diverse gezichtsbehandelingen samengesteld waar huidverbetering & ontspanning samen komen.
Naast gezichtsbehandelingen bied Beautiq ook diverse andere behandelingen van medisch pedicure tot het zetten van wimperextensions.
www.beautiq.nl


R.K.V.V. HAVO

Voetbalclub uit Haalderen die uitkomt in de 4e klasse.
Sinds Januari 2014, bordsponsor.


C.V. De Riensplitsers. – De Gulvkes

Dansgarde de Gulvkes maakt onderdeel uit van CV de riensplitsers uit Doornenburg. Op dit moment dansen er 26 dansers in de leeftijd van 5 t/m 20 jaar bij deze groep. Zij trainen het hele jaar om voornamelijk op te treden tijdens carnaval, maar nemen ook deel aan wedstrijden. Afgelopen jaren zijn zij meerdere malen Festival Kampioen geworden, wat startkaarten voor het NK opleverde.

Dansen in verschillende leeftijdscategorieen, namelijk:
Mini Gulvkes 4 t/m 8 jaar, Junioren Gulvkes 9 t/m 11 jaar en Gulvkes: 12 jaar en ouder

Indien men een proefles wilt kunt u bellen: 06-37346477 of kijk op www.degulvkes.mysites.nl

 

 

 


Ri-Athletic

Ri-Athletic een iniatief van Ricardo Bouwmeister; sportmanager, sportcoördinator en personal trainer.  Ri-Athletic verzorgt vanuit professionele context persoonlijke training, sportbegeleiding en leefstijl advies op maat. Een totaalbenadering waarbij de elementen; bewustwording, regelmaat, fysieke training en vooral een op maat gemaakt traject, samen werken aan een optimaal resultaat. Ri-Athletic is voor iedereen toegankelijk die een leefstijlverandering wilt en ervoor wilt gaan.

Voor meer informatie kijkt u op: www.ri-athletic.nl